om virksomheden

Vi er et firma, der leverer rengøring og vedligeholdelse til kontorer, butikker og institutioner i Næstved og omegn. Med over 10 års erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at levere et godt produkt. Men vi prøver hele tiden at blive bedre ved at lytte til vores kunders ønsker og behov. Vores kvalitetskontrol ser til at standarden holdes, og skulle du mod forventning få noget at bemærke, er vi hurtige til at rette op på tingene. Vores rengøringsteam består af dygtig medarbejder der ydre deres bedste i hver opgave der tildeles.

Vi tilbyder følgende rengøringydelser:

  1. Kontor rengøring
  2. Butikker og udstillingslokaler
  3. Læge- og tandlægeklinik
  4. Trappevask
  5. Produktionslokaler o.l.
  6. Kantinerengøring
  7. Håndværkerrengøring


Rengøring er mere end et spørgsmål om hygiejne. Det er en del af en virksomheds præsentation over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. For kunder og samarbejdspartnere er det en del af det positive indtryk af din virksomhed. Det virker professionelt og troværdigt med en virksomhed, der altid er præsentabel.

For medarbejdere er det en del af den daglige trivsel på arbejdspladsen, og det er med til at holde sygefraværet nede. Undersøgelser har bekræftet, at det betyder noget for effektiviteten, at medarbejderne synes, at det er behageligt at være på arbejdspladsen. Det er vi som professionel rengøringsvirksomhed med til at sikre.

top kvalitet

Enhver kan gøre rent, men kvaliteten bliver derefter for rengøring er en tillidssag. Vi gør kun rent èn gang, - resten holder vi.

 

PJ Rengøring - Når det handler om tillid, rengøring og kvalitet.
Tendesen på markedet bærer præg af at de fleste ønsker en direkte kontakt til deres rengøringsvirksomhed – og den direkte og personlige kontakt er en af vore kendekompetencer.